Bez obzira na lošu formu Bonuccija očekuje transfer karijere

Leonardo Bonucci je proteklog ljeta, u transferu koji je sve iznenadio, napustio Juventus i obukao dres Milana.

Bonucci je tako postao samo jedno od skupocjenih pojačanja Rossonera u proteklom prelaznom roku. Ipak, Milanovi "Galacticosi" za sada nisu ispunili očekivanja navijača, ali ni bogatih vlasnika iz Kine.

Jedan od onih koji su najviše razočarali je i iskusni štoper Leonardo Bonucci. Međutim, ni loša Bonuccijeva forma nije umanjila interes evropskih velikana za njegove usluge, pa bi on već u januaru mogao napustiti Milan i napraviti transfer karijere.

Španski OKDiario prenosi da bi "delikatna" situacija u Milanu mogla dovesti do toga da Bonucci zatraži transfer, što bi se moglo desiti već u januaru. Potencijalna Bonuccijeva destinacija je Real Madrid, jer čelnici španskog velikana izuzetno cijene iskustvo italijanskog štopera, kao i njegove fizičke, ali i tehničke mogućnosti. Za Real je veoma važna i činjenica da bi Bonucci imao pravo nastupa u Ligi prvaka, ukoliko bi stigao na Santiago Bernabeu u januaru.

Nedavno su se pojavile špekulacije da vlasnik Milana Yonghong Li i ne raspolaže velikim bogatstvom kako se to pretpostavljalo, te da je za kupovinu Milana iskoristio posuđen novac. Zbog toga on, navodno, već želi prodati klub kako bi vratio dugove, što bi dovelo Milan u tešku finansijsku situaciju.

Međutim, ukoliko Real želi Bonuccija morat će ga platiti najmanje 40 miliona eura, što je cifra koju su za njegove usluge ljetos izdvojili Rossoneri.

(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji