Montella ima podršku Milana: Tek gradimo tim

Poraz od Rome ipak neće koštati Vincenza Montellu posla u Milanu, sudeći prema rečima sportskog direktora Massimiliana Mirabellija.

"Rossoneri" su izgubili 2:0 na svom San Siru od "Vučice", što im je treći poraz u sedam kola Serije A ove sezone.

"Igrali smo protiv sjajnog tima i dominirali 70 minuta. Bili smo izjednačeni sve vreme, povremeno i superiorniji, ali nismo imali dovoljno sreće. Drugačije je raspoloženje u odnosu na meč sa Sampdoriom (poraz u prošlom kolu) jer smo drugačije igrali. Ako tražite žrtveno jagnje, napred, ali moramo biti razumni u analizi utakmice", rekao je Mirabelli.

Već se spekulisalo o otkazu Montelli posle poraza u Đenovi, a nakon što je Carlo Ancelotti napustio klupu minhenskog Bayerna, to su mediji protumačili kao znak da mu pozicija na San Siru zavisi od duela sa Romom.

"Odigrali smo tek sedam utakmica, imamo novi tim, ne postoji trener sa magičnim štapom. Ne možemo imati rezultate odmah. Imamo novu grupu igrača koji će tek postati ekipa, za sada nismo zabrinuti. Montella radi dobro. Ne smemo gledati tabelu, Roma ima tim koji je godinama na okupu, moramo tražiti pozitivne stvari u ovom porazu", rekao je direktor Milana.

Montelli će sigurno dobro doći predstojeća reprezentativna pauza, jer nakon nje Milan očekuje gradski derbi sa Interom, koji deli drugu poziciju sa šampionom Juventusom, dva boda iza lidera Napolija.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji