Luda nada - Berlusconiju pola milijarde "na poklon", ponovo kupuje Milan?!

To jeste njegova ideja, samo postoji jedna prepreka...

Možda je zvučalo kao šala, nema sumnje da bi Berlusconi to uradio, da mu deca, pre svih najstarija ćerka Marina nije vezala ruke, kada je ulaganje u klub u pitanju. On ga je i prodao pod pritiskom, nedostaje mu svetlost reflektora, a otkrio je da je zabrinut jer Kinezi nemaju novca.

On zna da je Milan u finansijskim problemima, a mogao bi da pomogne, tim pre što ga čeka premija.

Naime, tužio je francusku kompaniju "Vivendi" koja se povukla iz posla kupovine Berlusconijeve medijske imperije "Mediaseta". Sada Italijan traži odštetu jer ugovor nije ispunjen i zahtev na sudu je neverovatnih 3 milijarde evra.

Kako pišu mediji u francuskoj, "Vivendi" će probati da izbegne suđenje, jer nemaju mnogo nade da će se izvući i probaće da se nagode van suda i plate pola milijarde dolara.

To je praktično "poklon" za Berlusconija.

"Možda ću kupiti Milan sa novcem od odštete", rekao je "Vitez" koji je Kinezima prodao klub za oko 750 miliona, uključujući i dugove koji su bili oko 250 miliona evra. Ako bi klub otišao bankama, zbog toga što novi vlasnici ne mogu da vrate pozajmicu, vredeo bi manje i Berlusconi bi mogao da ga dobije za manji novac, no, kako rekosmo, porodica, odnosno naslednici neće dozvoliti novu avanturu, pa je to luda nada.

O krizi u Milanu, ali i Berlusconijevim sumnjama smo pisali...

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji