Kalinić propušta utakmice protiv Finske i Ukrajine

Napadač Milana i hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić propustit će susrete kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. protiv Finske i Ukrajine zbog ozljede aduktora, objavio je u ponedjeljak Hrvatski nogometni savez na svom službenom internetskom portalu.

Kalinić je u Milanu obavio magnetsku rezonanciju, nakon koje su liječničke službe Milana i hrvatske reprezentacije ustanovile kako je ozljeda hrvatskog napadača takve prirode da ne može kandidirati za odlučujuće kvalifikacijske utakmice protiv Finske i Ukrajine.

Osim Kalinića, izbornik Ante Čačić za ove dvoboje na raspolaganju nema već duže ozlijeđene Vedrana Ćorluku, Marka Pjacu i Tina Jedvaja te Matea Kovačića, a otpao je i Borna Barišić. Tom popisu bi se mogao priključiti i Dejan Lovren koji neće kandidirati za utakmicu s Finskom, a ovisno o oporavku mogao bi biti među putnicima za Kijev.

Unatoč Kalinićevoj ozljedi, izbornik Čačić nije odlučio priključiti još jednog napadača, ali je iz mlade reprezentacije u A sastav prebačen Duje Ćaleta-Car kako bi pojačao konkurenciju u obrani.

(N1info.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji