Izvršni direktor Milana otkrio Montellinu sudbinu

Nakon sinoćnjeg poraza Milana u gradskom derbiju s Interom najviše se tražio intervju s upravom “Rossonera”. Pred kamere Mediaset Premiuma nakon podužeg nagovaranja stao je izvršni direktor Milana Marco Fassone.

"Razočaravajuće je izgubiti derbi na ovakav način, pogotovo nakon tako dobro odigranog drugog poluvremena", započeo je Fassone.

Kapitan Intera Mauro Icardi postigao je pobedonosni gol iz penala dosuđenog u 90. minutu nakon prekršaja Ricarda Rodrigueza nad Danilom D'Ambrosiom.

"Sudija je svirao penal, uz svu moguću video tehnologiju, nerealno bi bilo reći da to nije bila ispravna odluka. Moram priznati kako je to bio vrlo naivan prekršaj Rodrigueza".

Najvažnije pitanje na koje je kompletna javnost željno iščekivala Fassoneov odgovor bilo je o budućnosti trenera Milana Vincenza Montelle.

"Nisam očekivao da ćemo izgubiti četiri od osam utakmica u Seriji A, ali svesni smo da za ovaj projekat treba vremena. Milanu je jednostavno potrebno više vremena. Klub i dalje stoji iza Montelle", završio je izvršni direktor Milana.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji