"Građani" se predomislili, Sanchez u Seriji A?

Izgleda da Guardiola ima druge planove, a opcije Čileanca se dramatično smanjuju...

Alexis Sanchez bi na kraju ipak mogao da završi u Italiji.

Naime, i dalje Manchester City ostaje prva opcija, ali navodno oni više nisu tako zagrejani, plan Guardiole bi mogao da bude dovođenje nekog mlađeg igrača, pa bi Sanchez u leto mogao da ostane kratak za tu opciju.

Paris Saint Germain ostaje jedna od varijanti koju je već odbio, a ni Real nije spreman da mu ponudi ugovor na više godine, makar oko toga lome ruke Florentino Perez i Zinedine Zidane.

Pojavio se Milan.

Oni čekaju nove investitore iz Kine, imaju novac koji su spremili za Moratu prošle sezone, jasno veća plata bi bila uložena u Sancheza. Jeste na dugom štapu, ali nije nemoguće, prvo je Čileanac planira da živi u Italiji na završetku karijere, nikada nije krio ambiciju da se vrati u Seriju A, za malo je svojevremeno umakao Juventusu.

U Milanu su razočarani posle ne baš impresivnog starta sezone, problem je što nisu doveli pravu zvezdu, igrača koji je lider, Bonucci to nije, makar do sada nije pokazao.

No, kako rekosmo, mnogo toga bi trebalo da se poklopi, pre svega da Milan izbori mesto u top 4, i vrati se u Ligu šampiona. Kako sada stvari stoje to neće biti nimalo lako, ali ostaje da vidimo šta će se dešavati do leta.

Takođe, "Rossoneri" su svesni da neko veliko trenersko ime mogu da privuku samo tako što će dovoditi zvučna pojačanja.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji