U Milanu pobesneli zbog Fernanda Torresa!

Sigurno da neće biti baš dobrodošao u glavnom gradu Lombardije.

Fernando Torres je persona non grata u Milanu. Ne zbog činjenice da je igrao za klub i da nije pokazao gotovo ništa, već jer se umešao u transfer sezone u Seriji A.

Kako je otkriveno, Alvaro Morata je bio na korak od "Rossonera". On je prihvatio ponudu, pošto mu je dojadilo da čeka rasplet oko Lukakua i Chelsea. Postao bi najplaćeniji igrač Serije A sa 8 miliona evra, a i vratio bi se sa suprugom Alis u Italiju gde se sjajno oseća i gde je već igrao za Juve.

Real je takođe tražio 70 miliona evra koje je Milan bio spreman da plati, ali se umešao Tores.

Poznato je da Morata obožava "El Ninha", da su sjajni prijatelji, da mu je često Tores bio svetionik i savetnik kada je karijera u pitanju.

On je nagovorio Moratu da sačeka Chelsea, rekao mu da je Milan tim koji ne može da mu ponudi ništa u igračkom smislu, dok su "Plavci" mnogo bliži trofejima. Conte je želeo Moratu, ali samo ako ne dođe Lukaku, dok Španac nije imao drugih ponuda.

Na kraju je ostao strpljiv, odbio Milan, poslušao svog idola, ostalo je istorija, trese mreže u PL kao od šale, a jasno da će "Rossoneri" biti itekako besni na Torresa, jer Andre Silva koji je stigao za 40 miliona je samo rezerva...

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji