Derby della Madonnina Montellin “Dan D” na klupi Milana

Strategu “Rossonera” mediji su već počeli da traže naslednika, a kao glavni kandidati u prvi plan su izbili Carlo Ancelotti i Antonio Conte.

Ušli su fudbaleri Milana s velikim ambicijama u novu sezonu, ali početak Serije A nije prema planovima čelnika kluba, koji, prema pisanju italijanskih medija, sve ozbiljnije razmišljaju o promeni trenera.

“Rossoneri” su s Vincenzom Montellom na klupi u prvih šest kola nacionalnog šampionata upisali četiri pobeda i dva poraza, pa već sada za liderima Napolijem i Juventusom zaostaju šest bodova.

Zbog toga su mečevi protiv Rome (1. oktobar) i gradskog rival Intera (15.oktobar) označeni kao presudni za Montellinu sudbinu u Milanu, a ugledni list “Gazzetta dello Sport” piše da su kandidati za njgovog naslednika već poznati – Carlo Ancelotti i Antonio Conte, iako i jedan i drugi imaju ugovore s Bayernom, odnosno Chelseaom.

Inter - Milan: Rasprodato! Ludnica u gradu, pada rekord od prodaje karata!

Podsetimo, Ancelotti je igračka i trenerska legenda “Rossonera”, dok je Conte juče izjavio kako mu nedostaje Italija i da će se jednog dana sigurno vratiti.

(Novosti.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji