Reprezentativac Srbije na meti Milana?!

Priča je iz Italije, "poznavaoci" ga već proglasili za propali talenat, ali...

Čudna priča, ali italijanski mediji tvrde da su skauti Milana bili u Jagodini na meču Srbije i Gibraltara. Pobednik se jasno znao pre početka, imajući u vidu razliku između timova, ali priča se da su "Rossoneri" zainteresovani za Danila Pantića koji je postigao dva gola u jučerašnjem meču protiv nedoraslog protivnika.

U Srbiji su ga mnogi otpisali, sećate se da je potpisao za Chelsea za koji nikada nije zaigrao.

Poslat je na pozajmicu, prvo u Witesse gde je odigrao šest utakmica, pa u još slabiji Excelsior gde je sakupio devet nastupa.

Bilo kako bilo, posle tog puta po trnju, vratio se tamo gde je i počeo, u Partizan, na pozajmicu, sa pravom otkupa, ugovor sa Chelseaom ima do 2019.

Pantić se tek vraća, nije standardan u Partizanu, imao je taj zastoj tokom karijere u Holandiji, ali ima samo 20 godina. Ko zna, možda je Milan nanjušio šansu, možda imaju u vidu potencijal igrača koji je važio za jednog od najvećih evropskih talenata u svom godištu i za koga je bio zainteresovan Juventus.

Videćemo šta će od svega biti, možda bude imao isti razvojni put kao Nikola Ninković, u svakom slučaju, pre svega treba da se izbori za mesto pod suncem u Partizanu.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji