Aubameyang napustio trening Borussie i zapalio Milano: Zašto spavate, hoću da se vratim?

Dortmund u velikim problemima, posle Dembelea poslušnost otkazuje i najbolji strelac ekipe...

Milan i TOP napadač! Nema dana da se u italijanskim medijima ne raspreda o ovoj temi, a materijala ove nedelje i te kako ima. Pierre Emerick Aubameyang, jedan od najtraženijih napadača ovog leta, napustio je jutrošnji trening uz zvanično obrazloženje da se radi o prehladi, međutim, ono što je potom Gabonac uradio podiglo je na noge sav fudbalski svet i zapalilo pijacu.

Aubameyang se naime u live konverzaciji sa navijačima na društvenoj mreži Instagram javno ponudio Milanu. Logično i očekivano, ljude je najviše interesovalo kakva je njegova sudbina, odnosno da li i dalje postoji mogućnost da se preseli, iliti vrati na San Siro.

Jedan od odgovora brzonogog golgetera mnoge je izneandio. Zapravo, više je iznenadila Aubameyangova otvorenost:

"Ja bih zaista voleo da se vratim, ali oni (Milan) spavaju. Šta ja tu još mogu da uradim?", kazao je Gabonac u kameru.

Aubameyang je navijačima odgovarao na italijanskom, a portali na Apeninima odmah su zapalili internet.

Podsetimo, Pierre Emerick Aubameyang do 2012. bio je u Milanovoj akademiji. Pošto se nije izborio za mesto u prvom timu prodat je Seint Ettienu za 1.800.000 evra, a naredne sezone otišao je u Dortmund za 13.000.000.

Aubameyang je sinoć u 1. kolu nemačkog kupa postigao het-trik protiv niželigaša Arlena i sa 124 gola ukupno postao najefikasniji stranac u istoriji Borussie.

Ponašanje najboljeg strelca ekipe predstavlja dodatni problem za Petera Bosza i Milionere, pošto je Ousmane Dembele već pod suspenzijom jer ne dolazi na treninge i hoće da isforsira prelazak u Barcelonu...

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji