Počinje rasplet, Milan dovodi obojicu! Prvo Kalinić, pa onda Belotti

Posle raspleta situacije sa Aubameyangom i Moratom, Rossoneri znaju koji im je kurs do kraja.

Borussia Dortmund je povukla sa tržišta Pierre-Emericka Aubameyanga, Alvaro Morata je prešao u Chelsea, tako da je Milanu sužen izbor za napadača kojeg čeka do kraja prelaznog roka. Samo dva imena su u ostala u opticaju: Andrea Belotti i Nikola Kalinić! Ali dolazak jednog ne isključuje dovođenje drugog i moguće je da Milan potpiše s obojicom do kraja prelaznog roka.

Rossoneri imaju dogovor sa obojicom igrača. Problem su njihovi klubovi, odnosno cena koji su Fiorentina i Torino istakli. Ipak, isplativija su varijanta jer zajedno koštaju manje nego Morata ili ono što Dortmund traži za Aubameyanga.

Milan je sa Kalinićem odavno dogovorio detalje ugovora, ali Fiorentina je insistirala na obeštećenju od 30.000.000 evra. U poslednje vreme je spustila zahtev na 25.000.000 evra plus bonusi. Ali Milan ne nudi više od 22.000.000 evropskih novčanica. Igrač je nervozan i vrši pritisak na Fiorentinu da ga proda, zbog čega je nekoliko dana bio van tima i trening kampa čekajući da se nešto desi. Stvar bi trebalo da se ubrza kada se Milanovi direktori Fassone i Mirabelli vrate iz Kine. Tada ih očekuje sastanak sa Kalinićevim menadžerom Faliljem Ramadanijem koji bi trebalo da omekša stav Viole.

Posle toga i prodaje Carlosa Bacce sledi operacija dovođenje Andree Belottija. Cela stvar bi danas trebalo da počne da raspetljava. Torino je još ranije odbio Milanovu ponudu od 40.000.000 evra plus Niang i Paletta. Ali je u međuvremenu odustao i od suludog zahteva da traži 100.000.000 evra. Gazda Cairo je potom tražio 80.000.000 plus Nianga i Palettu, ali ni to nije realno. Milan će uskoro poslati zvaničnu ponudu od 60.000.000 evra plus dvojica pomenutih igrača koje želi Siniša Mihajlovića.

Za danas je zakazan sastanak Caira i Belottija na kojem će igrač jasno poručiti gazdi torinskog kluba da želi da ide u Milan za koji navija od malih nogu. Uz očekivani pritisak igrača i sužene opcije za prodaju jer su United i Chelsea doveli napadače, Cairo bi trebalo da pristane novu ponudu milanskog kluba. Belotti je odavno sa Rossonerima dogovorio detalje ugovora vrednog 3.500.000 evra po sezoni.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji