Milanu nije dosta: Poslata ponuda za Renata Sanchesa, ukupna cifra 47.000.000 evra

Rossoneri Portugalca žele prvo na dvogodišnju pozajmicu u vrednosti od 7.000.000 evra.

Milan je postao veliki gospodar fudbalskog tržišta, a čini se da je uprava Rossonera još uvek nije blizu završetka kompletnog posla na transfer pijaci. Kako javlja portugalski Record, uprava kluba sa San Sira poslala je ponudu minhenskom Bayernu za Renata Sanchesa, koja glasi – dvogodišnja pozajmica za 7.000.000 evra, plus opcija kupovine na leto 2019. godine za još 40.000.000.

Bayern je mladog 19-godišnjeg fudbalera prošlog leta kupio od Benfice za 35.000.000 evra, uz opciju da transfer na osnovu bonusa dostine 45.000.000, ali Bavarci očigledno nisu zadovoljni onim što su dobili, pa su njega, uz već prodatog Douglasa Costu, pred početak prelaznog roka oslovili kao prioritetne igrače za prodaju.

Milan je ovog leta već angažovao trojicu veznih igrača, Francka Kessiea, Hakana Calhanoglua i Lucasa Bigliu, pa bi eventualni dolazak Portugalca žestoko pojačao i onako jaku konkurenciju na sredini terena.

Sanches prošle sezone nije uspeo da se izbori za svoje mesto pod suncem kod Carla Ancelottija, iako je dobio šansu na samom početku sezone, ali je ubrzo ostau u timu. Na kraju, 17 nastupa u Bundesligi i svega 615 minuta na terenu nisu bili dovoljni da potvrdi epitet velikog pojačanja, što se u Minhenu očigledno ne prašta.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji