Milan vratio Mastoura

Hachim Mastour je 2012. godine važio za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi, a tog leta iz Reggine je prešao u Milan.

Tada 14-godišnji Mastur je bio zvezda na "You Tubeu" zbog svojih sjajnih poteza na utakmicama, a u Milan je stigao za pola miliona evra.

Hachim je bio velika nada "Rossonera" jer su se u to vreme mnogi klubovi interesovali za njegov potpis, ali je Marokanac odlučio da karijeru gradi na "San Siru".

Mastour je godinu dana kasnije mogao da postane najmlađi igrač koji je zaigrao u Seriji A kada ga je tadašnji trener Milana Clarence Seedorf uvrstio u sastav protiv Sassuola, ali nije dobio šansu da zaigra u ovom meču.

Marokanac je bio na pozajmici u Malagi i Zwolleu, pa je za dve godine odigrao samo jednu utakmicu. Milan je odlučio da mu se zahvali na saradnji ovog leta nakon što je Mastouru istekao ugovor sa "Rossonerima".

Međutim, ovaj slučaj je dobio veliki obrat jer se klub sa "San Sira" u poslednjem trenutku predomislio. Milan je dao novi ugovor Marokancu koji se priključio treninzima ove ekipe, ali najverovatnije je da će ovaj 19-godišnji igrač ponovo na pozajmicu.

(Supersport365.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji