Ko je Mr. X zbog kog su Fassone i Mirabelli noćas bili u Engleskoj?

Milan tajno radi na dovođenju top napadača i Nikolu Kalinića čuva kao rezervnu opciju...

Prelazni tok u kome "skrcano" rekordnih skoro pa 200.000.000 evra za Milan još nije završen! Tandem direktora Fassone/Mirabelil uporno traga za još jednim top napadačem, a poslednje informacije sa Apenina govore kako su ova dvojica noćas boravila u Londonu.

Novinari nisu uspeli da otkriju da li se radilo o pregovorima s nekim igračem, ili nekom drugom poslu, pa tako samo podsećaju da se Diego Costa prethodnih dana pominjao kako moguća opcija za navalu Rossonera, ali samo u varijanti pozajmice do januara, kada bi Atleticu bila skinuta suspenzija i kada bi konačno mogao da registruje Brazilca sa španskim pasošem.

Prema pisanju Calciomercata Marco Fassone i Massimiliano Mirabelli odleteli su za London sinoć, a već jutros bili su ponovo u Italiji. Isti izvor dalje navodi da Milan ima dogovor sa Nikolom Kalinićem iz Fiorentine, ali tu opciju čuva kao rezervnu, jer želi neko zvučnije ime.

Podsećamo, pre nekoliko dana Fassone je u opširnom intervjuu govorio kako će napasti jednog od trojice igrača koji su se najčešće povezivali sa Milanom (Aubameyang, Belotti, Kalinić), međutim, isto tako naveo je da u kombinaciju ulaze i neka imena koja mediji još nisu "iščačkali".

Dovoljno da zagolica maštu svih zaljubljenika u crno-crvene boje...

Ko je mister X zbog kog su Fassone i Mirabelli noćas bili u Londonu?

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji