Direktor Milana potvrdio: Blizu smo dogovora sa Donnarummom, ali postoji jedan problem

Direktor Milana Marco Fassone potvrdio je za italijanske medije da je sastanak između klupskih predstavnika i golmana Gianluigija Donnarumme bio uspješan, ali da i dalje nisu regulisani svi detalji oko njegovog novog ugovora.

Fassone je sinoć u razgovoru za Corriere della Serra naglasio da je klub odlučio da pregovorima sa Donnarummom pristupi u racionalnom smislu i da emocije ostavi po strani.

"Boli ono što je uradio, ali je jedan od najboljih golmana svijeta i bilo bi loše da nas napusti na kraju sezone bez odštete. Dali smo mu drugu šansu", istakao je Fassone.

Kazao je i da je problem oko novog ugovora sa Milanom napravio Mino Raiola, a ne porodica Donnarumma.

"Ostaje još dan ili dva do konačnog odgovora. Što se tiče Gianluigija i porodice, mislim da je on spreman da obnovi ugovor bez većih problema. Svi iz porodice su korektni, ali ja moram pregovarati i sa Minom Raiolom, fudbal je danas takav. On ne želi obnovu ugovora, jer smatra da je odštetna klauzula od 100 miliona eura na kraju sezone, odnosno 50 miliona eura ako Milan ne ode u Ligu prvaka, prevelika", dodao je tvorac Milanove revolucije.

(Sport1.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji