Bonucci Rossonero: Još više para, ugovor iz snova, bolje nego Engleska!

Pao rekord Neste, a možda će i Thuramov. Leo se jutros u Vinovu oprostio od Juventusa i saigrača.

Negde oko dva sata posle ponoći, završen je satsnak Milanovog direktora Marca Fassonea i menadžera Alessandra Luccija koji zastupa Leonarda Bonuccija. I stavljena je tačka na prelazak sjajnog štopera iz Juventusa u Milan.

Bianconeri su pristali na 40.000.000 evra od Rossonera čime je otklonjena i poslednja prepreka za transfer koji je uzdrmao Italiju. Novost je da će Juventus dobiti i 2.000.000 evra kroz eventualne bonuse. Bonucci je najskuplji italijanski defanzivac pošto je nadmašio transfer Alessandra Neste u Milan za 30.500.000 evra, ali nije najskuplji u ligi - Juve je Liliana Thurama platio 41.500.000 evra. Ako ostvari sve bonude, Bonucci može da nadmaši i Thuramov transfer.

Bonucci se jutros oprostio od saigrača Juventusa u trening centru u Vinovu i u društvu Luccija se uputio ka Milanu. Tamo ga očekuju pregledi i potpis ugovora sa Rossonerima. Mala je verovatnoća da će sa danas sa ostatkom ekipe otputovati na turneju u Kinu. Verovatno će im se priključiti za dva ili tri dana, kada sve bude završeno oko transfera.

Italijanski as je dobio sjajne uslove od Rossonera. Potpisaće ugovor na pet godina, plata će mu iznositi 6.500.000 evra po sezoni, ali sa bonusima koji mogu da dostignu i cifru od 7.500.000 evra godišnje neto! Podsetimo, u Juventusu je zarađivao 3.500.000 evra. Bolje nije moglo s obzirom da je nedavno napunio 30 godina. To je čak i bolje nego veći novac u Engleskoj jer ostaje u Italiji što mu je bio prioritet.

Bonucci je ne društvenim mrežama potvrdio prelazak u Milan, fotografijom u svom omiljenom restoranu. Kuvar i konobar su bili obučeni u crveno-crno uz poruku:

„Bonny... Amichi...in bocca al diavolo!!!“

Što se može prevesti kao „srećno sa Đavolom“, a Đavo je nadimak za Milan.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji