Propali pregovori? Raiolina je poslednja oko Donnarumme?

Milan izneo ponudu, nije pitanje novca već nečega drugog. Raiola se nasmejao, on više ne želi ni da pregovara?

Ponuda je bila na stolu, razgovor je obavljen, Donnarumma ćuti. On bi da ostane, ima rok još deset dana da odgovori, ali kako pišu mediji, sastanak u Montekarlu između Raiole i kluba nije prošao dobro.

"Rossoneri" su ponudili 4 miliona evra, duplo manje nego što Donnarumma može da zaradi u Engleskoj, ali to nije problem, golman je na to pristao.

Međutim, zapelo je oko klauzole, Mino Raiola se nasmejao na želju Milana da ona bude 100 miliona evra.

On traži da ona bude mnogo manja, priča se manja od 50 miliona koliko bi u ovom trenutku odmah platio Juventus, ali i Manchester United, koji bi mogao da proda De Heu.

Nije jasno ni kada klauzula može da bude aktivirana, da li važi ako se Milan plasira u Ligu šampiona, ili sa tim nema veze.

"Rossoneri" baš i nemaju mnogo izbora, mogu da zalede golmana, ali će izgubiti veliki novac, narednog leta mu ističe ugovor.

Sa druge strane Raiola je jasan, bez ozbiljnog tima i bez rezultata, on neće dozvoliti da Donnarumma ostane u klubu. Još jednom je podsetio čelnike da je on doveo zbog Gallianija Donnarummu u Milan, umesto u Inter.

Galliani je sada prošlost i novi vlasnici nemaju nikakav popust.

Videćemo šta će se desiti ako do pola juna ne bude dogovora, da li će Milan ispuniti pretnju i da li će skloniti Donnarummu. Oni veruju da Raiola pokušava da ih uveče u cajtnot u avgustu kada će svi znati da moraju da prodaju golmana.

Italijanski mediji idu čak tako daleko da tvrde da su pregovori propali i da je Raiola na sastanku rekao da više i neće pregovarati, ako Milan nastavi da insistira na nerazumnoj klauzuli.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji