Poljaci objasnili zašto su Donnarummu gađali novčanicama

Milanovi navijači nedavno su na meču U-21 reprezentacije Italije lažnim novčanicama gađali Gianluigija Donnarummu.

Bacanjem bezvrijednih novčanica na meču Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine između Italije i Danske, navijači Milana koji žive u Poljskoj imali su jasnu namjeru da na taj način kažu šta misle o Donnarumminoj odluci da napusti San Siro.

Podsjećamo, samo nekoliko dana prije je Donnarumma zajedno s agentom Minom Raiolom objavio da neće produžiti ugovor s Rossonerima, nakon čega je postao omražen među pristalicama slavnog kluba, a  Poljaci su ga gađali novčanicama.

"Čekamo Milanovu utakmicu mjesecima, a ne znamo ni hoće li Donnarumma braniti više. Osjećamo se povrijeđemo i tako smo napustili Varšavu. Ljubio je grb i govorio da Milan voli svim srcem, a onda ne produži ugovor", kazao je Roman Sidorowicz, glasnogovornik fan kluba navijača Milana u Poljskoj.

Reči koje su se čekale – priča Mina Raiole: Ma kakve pare, Gigio hteo da ostane, odluka moja 100 odsto! Pretnje smrću, mobing...

Milanova verzija kao odgovor: Gigio, sve ćemo ti oprostiti, ali nećeš biti prodat! Raiola laže

Za sve milaniste, ovo je ozbiljan prekršaj", dodao je, rekavši da je bacanje lažnih novčanica jasna poruka šta misle o Donnarumminog potezu.

(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji