Odgovor Donnarumme na to što su mu navijači bacali dolare još više će ih razbesneti! (VIDEO)

18-godišnji golman je prošao pored novinara koji su hteli komentar na tu situaciju.

Niz neprijatnosti je preživeo Gianluigi Donnarumma, mladi golman Milana, kada je odbio da produži ugovor sa klubom za koji je pričao da želi da postane njegova legenda.

Navijači Milana mu to neće oprostiti, što su jasno stavili do znanja gestom gađanja golmana lažnim dolarima na utakmici U21 Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Navijači zasuli Donnarummu lažnim dolarima (VIDEO)

Posle toga se oglasio i Donnarummin agent Mino Raiola, osuvši paljbu po Milanu, a selektor Italijana Gian Piero Ventura poziva na smirenje strasti.

– Šta da kažem o Donnarummi? On mora da bude profesionalac jer je rođen za velike stvari. Sada je najvažnije da se ova TV drama koja je nastala završi što pre, i da se on fokusira na pripremanje za narednu sezonu – rekao je italijanski selektor.

Nakon gađanja dolarima, 18-godišnji golman je prošao pored novinara koji su hteli komentar na tu situaciju, a on je kratko poručio:

– Pogledajte, i dalje sam nasmejan.



Navijači Milana su u saopštenju pojasnili svoju akciju u Poljskoj.

“Da smo čekali narednu utakmicu Milana prošlo bi mesec dana ili dva, a i ne znamo da li će on braniti za naš klub na narednom meču. Ljubio je grb Milana i govorio da mu je klub u srcu, a onda je odbio novi ugovor. Za sve navijače Milana ovo je velika izdaja. Zbog toga smo uradili to što smo uradili. Vraćamo se sada kući veoma povređeni,” stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji