Iznenađenje iz Milana! "Rossoneri" kupili napadača iz PL!

Dok su navijači čekali Kalinića, stigla i alternativa...

Dolazak Fabia Borinija neće uticati na pregovore oko Kalinića, ali očigledno da Milan ima nameru da proda i Baccu i Lapadulu i potpuno promeni napadačku liniju.

Iskusni Italijan, nekada velika nada se vratio u domovinu na lekarske preglede, sutra bi trebalo da potpiše ugovor na četiri godine.

Pre nedelju dana su počeli pregovori, sve je brzo završeno, jasno da je ovo njegova nova velika šansa u karijeri koja je mnogo više obećavala.

Čitava operacija košta 6 miliona evra, Sunderland je ispao iz lige, a Borini će se posle pet godina vratiti u Seriju A.

Podsetimo, napadač ima 26 godina, kao klinac je stigao u Chelsea iz Bologne, bio je u Romi na pozajmici gde je dao devet golova u sezoni, nije dobio šansu u Liverpoolu.

Nekada veliki talenat, Borini je nosio dresove mlađih italijanskih selekcija, jednom nastupio i za "Azzurre", ali kada god se našao u velikom klubu, nije dobijao priliku da igra.

Ni ove sezone u Sunderlandu nije blistao, ali Milanu je potreban iskusniji i brži napadač pored Andre Silve, njegov dolazak ne isključuje angažovanje Kalinića sa kojim su dogovorili uslove, ali nisu još uvek našli zajednički jezik sa Fiorentinom.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji