ITALIJA U ŠOKU: Donnarumma preko agenta obavestio Milan da neće produžiti ugovor!

Donnarumma je debitovao u Seriji A sa 16 godina i osam meseci, kada mu je šansu pružio tadašnji trener Milana Siniša Mihajlović

Potres u Milanu izazvala je informacija da golman Gianluigi Donnarumma NEĆE potpisati novi ugovor!

Kako su poručili iz kluba, preko agenta igrača Mina Raiole predočeno im je da 18-godišnji supertalentovani čuvar mreže neće produžiti saradnju.

– Raiola nas je obavestio da je Donnarumma doneo konačnu odluku da neće potpisati novi ugovor. Mi smo dali stvarno jaku ponudu. Igrač ju je razmatrao i u obzir uzeo i neke stvari koje nisu ekonomske, ali rekao nam je da ne želi da produži ugovor, tako da je njegov poslednji dan u Milanu 20. jun 2018. godine – rekao je izvršni direktor kluba Marco Fassone i dodao:

– Iskreno smo iznenađeni, i nadali smo se da će Donnarumma biti golman koji će voditi Milan u budućnosti. Naravno, ovo ostavlja gorak ukus, ali sad moramo da nastavimo dalje.

U redu već stoje Real Madrid i Paris Saint Germain koji nude godišnju platu od šest miliona evra, pišu mediji, i podsećaju da je Milan Donnarummi ponudio godišnju platu od 4,5 miliona evra plus bonusi, ali je agent Raiola insistirao da otkupna klauzula bude svega deset miliona evra ukoliko se “Rososneri” ne kvalifikuju u Ligu šampiona.

Donnarumma je debitovao u Seriji A sa 16 godina i osam meseci, kada mu je šansu pružio tadašnji trener Milana Siniša Mihajlović.

Prošle sezone je igrao na 41 utakmici, a na 12 nije primio gol.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji