Hoće li Pašalić ostati u Milanu?

Mario Pašalić je u kolovozu stigao na posudbu iz Chelsea u Milan i iza sebe ima odličnu sezonu. S obzirom na to da mu je to bila prva godina u Serie A, ostavio je i više nego dobar dojam. Ukupno je odigrao 24 prvenstvene utakmice i u njima je postigao pet jako bitnih pogodaka, a dao je i jednu asistenciju.

Međutim, njegova se posudba uskoro privodi kraju i pitanje je gdje će nastaviti karijeru. Nekoliko je realnih opcija, a vjerojatno sve ovisi o Milanu - žele li ga oni zadržati ili će ga vratiti u Chelsea... Naravno, pitat će se nešto i Antonia Contea, a jedno je sigurno - ako ni Milan ni Chelsea ne budu zainteresirani za hrvatskog veznjaka, neće nedostajati ponuda.

"S Milanom sam posljednji put razgovarao prije mjesec dana. Čekamo odluku kluba pa ćemo vidjeti što će se dogoditi," rekao je za Calciomercato.it Perišićev agent Marko Naletilić pa je dodao:

"Mario želi ostati u Milanu, ali naravno da postoje i drugi klubovi koji su zainteresirani. Želi ga nekoliko klubova iz Italije, Španjolske i Njemačke."

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji