Donnarummin rođak: Gigiove suze, tango i ljubav prema Milanu... On neće da ide!

Telenovela oko Gianluigija Donnarumme dostiže vrhunac u Italiji, a poprima razmere popularnosti koju je svojevremeno na našim prostorima imala legendarna Kasandra.

Sada se u priču uključio i Donnarummin šurak, Carmine Paolteti koji se nedavno “proslavio“ izjavom da je Milan “klub klovnova“. Posle je tu izjavu obrisao sa Instagrama uz obrazloženje da mu je bila vruća glava, a sada je prvi razgovarao sa novinarima u pokušaju da razjasni situaciju sa mladim golmanom.

“Gigiu je mnogo stalo do Milana. Ako je klub otvoren za dijalog, ne vidim razlog da se taj odnos završi ovako. Volim da mislim da ljubav može da prevaziđe sve probleme, ali ima i ona - za tango je potrebno dvoje“, rekao je Paoletti za sajt navijača Rossonera, Il Milanista.

Zasmetalo mu je što su mnogi odmah napali Donnarumma, kojeg kako je rekao, poznaje otkad je ovaj imao osam godina.

“Gledao sam ga kako igrao još dok je bio klinac, bio sam uz njega kada je plakao od sreće posle debija u Seriji A i to za klub koji voli. A sad ga ponovo vidim kako plače i zbog toga se osećam loše. Ali, ni u jednom trenutku nisam želeo sukob sa jednim od najvećih klubova u istoriji fudbala“

Zanimljivo, Paoletti je navijač Napolija, ali poštuje Rossonere. Međutim, podseća da je reagovao emotivno, ljudski.

“Osim toga, nisam javna ličnost, pa ni ne očekujem da me mediji toliko prate. A sada mi stižu pretnje smrću. Ne samo meni, već i mojoj porodici. U svakom slučaju, istina je jedna - Gigio nikada nije rekao da želi da napusti Milan. Samo je zatražio vreme da odluči o svojoj budućnosti, a istovremeno hoće da se fokusira na reprezentaciju. Milan je dao ultimatum, hteo je da čuje odgovor odmah“, naveo je on.

I za kraj ove ispovesti, Paoletti tvrdi da Donnarumma i dalje vidi budućnost u Milanu.

“A onda je počeo ceo medijski cirkus, ali je sve delovalo isforsirano. Zato sam i ja reagovao. Gigio nije hteo da ide, bio je miran, ima još godinu dana ugovora. Nikada nismo pitali Mina Raiolu da li su neki drugo klubovi zainteresovani da ga dovedu. On svoju budućnost vidi u Milanu“, zaključio je Paoletti.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji