Oglasio se menadžer: Žele rat! Što im se žuri? Nikog nigde nisam odveo bez obeštećenja

„Slučaj Donnarumma“ tema dana u Italiji.

Džaba dve utakmice Serije A, džaba najava oproštaja Francesca Tottija, nikog u Italiji ove subote ne zanima ništa drugo do sudbina Gianluigija Donnarumme.

Golman Milana, jedan od najtalentovanijih na planeti, još nije pristao na produžetak saradnje, što je dalo povoda štampi na Apeninskom poluostrvu da raspali ekskluzivi po kojoj mu je klub sa San Sira postavio ultimatum: potpis do 30. juna ili selidba na tribine.

Strasti su se uzburkale, ali ih je brže-bolje smirio - ili pokušao da stiša - Mino Raiola, kontroverzni menadžer mladog asa.

„Niko nije rekao da Gigio ne želi da obnovi ugovor sa Milanom. Isto tako, ne verujem da su Milanovi direktori nešto slično rekli javno. Pre mi se čini da mediji žele rat između kluba i mene“, rekao je Raiola nekoliko sati po objavljivanju inicijalne vesti.

Podsetimo, Donnarumma je ugovorom vezan za Milan do leta 2018, jer na duže nije mogao da potpiše kao tinejdžer. Na osnovu toga, zarađuje 250.000 evra godišnje. Velikan mu je ponudio produžetak saradnje vredan 3.500.000 evra po sezoni. Odgovora druge strane (još) nema.

„Nije mi jasno zašto im se žuri, kad ugovor ističe tek narednog leta. Još je rano da se priča o Donnarumminoj buidućnosti. Svakako moram da ga zaštitim, sprečim uticaj javnosti i novinara. Moramo da nađemo najbolje rešenje za momka. Procenićemo sve aspekte i mogućnosti, jer nije samo Milan zainteresovan. A ja, inače, nikog nigde nisam odveo bez obeštećenja“, najavio je Rajola.

Otuda i novinarsko pitanje za kraj: gde to ide Gianluigi Donnaruma?

„Najpre u reprezentaciju Italije. Posle obaveza u državnom timu će na odmor. Posle toga, videćemo šta će se desiti. Razgovaraćemo sa Rossonerima“, dodao je Mino Raiola.

(Mozzartposrt.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji