Grandiozni planovi u Milanu - 150.000.000 evra za naredno leto, ukupno 350.000.000, na meti Morata i Isco!

Kinezi će uložiti veliki novac u Rossonere.

Moćna kineska investitorska grupa koja će uskoro zvanično kupiti Milan za 740.000.000 evra uložiće u prve tri godine oko 350.000.000 evra za pojačanja! Već za sledeće leto planira se kupovina dve zvezde Real Madrida. U pitanju su Alvaro Morata i Isco, a za naredno leto Milan će izdvojiti oko 150.000.000 evra, piše madridski As.

Navodno su Milanezi proračunali da će im ova investicija isplatiti ne samo u igračkom smislu već i da će klub ekonomski dobiti zbog popularnosti koju bi klub zadobio ovakvim potezom.

Alternativa ovim igračima biće Sergio Aguero i Alexis Sanchez, piše isti izvor.

Ipak, u celoj priči se Morata izdvojio kao prioritet za Milan jer bi dolaskom ovog fudbalera Milan pokazao Juventusu da će Rossoneri ponovo biti vodeća snaga u italijanskom fudbalu.

Alvaro se nije naigrao u Madridu otkako se vratio iz Juventusa u Real Madrid uprkos nekim golovima koje je dao, tako da bi, ukoliko mu Kinezi objasne šta prave od Milana, mogao da se odluči za Rossonere.

U svakom slučaju, sa ovakvim prilivom novca, Milan bi vrlo lako mogao ponovo da postane svetska sila što poslednjih godina de facto nije.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji