Sa potpisom doktora Deulofeua - Milan skalpirao Violu

Prelep gol mladog Španca za 2:1 na San Siru!

Možda nije kalibar za Barcelonu, verovatno da ima istine i u ovim poslednjim tekstovima u katalonskim novinama koji kritikuju upravu Blaugrane što je zapostavila čuvenu La Masiju, ali da su se nekad tamo predavao najprefinjeniji fudbal - jeste. Gerard Deulofeu večeras je samo održao malu demonstraciju postigavši prelep gol za Milanovu pobedu nad Fiorentinom od 2:1 za kraj 25. kola Serije A.

Juraj Kucka je načeo goste, ali je njegov gol iz 16. minuta anuliran već u 20. kada je Nikola Kalinić pobegao defanzivcima Rossonera i izjednačio rezultat na 1:1. Ali ni on nije dugo potrajao.

U 31. minutu Borja Valero je bio nesmtoren i izgubio loptu na nekih 30 metara od svog gola - tačnije, oduzeo mu je brzonogi Jose Ernesto Sosa - potom ju je Mario Pašalić doturio do Deulofeua, a ovaj možda i iznenadio rivala stuštivši se ka kaznenom prostoru gostiju. I kad se možda učinilo da je dospeo u čorsokak, doktorski šut u sam ćošak. Ne može to svako.

Prvenac Evertonovog fudbalera na pozajmici u Milanu. I gol koji će nagnati sve na San Siru da razmisle o tome kako bi mogli da izdejstvuju Deulofeuov ostanak u Italiji.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji