Milan nije završio prelazni rok - povrede uključile alarm! Galliani hoće štopera koji ne igra godinu dana

Sutra lekarski pregledi od kojih sve zavisi.

Iako je prelkazni rok zvanično završen, Milan nije završio sa dovođenjem pojačanja. Tačnije, alarmantna situacija u odbrani je naterala Rossonere da pogledaju tržište slobodnih agenata i krenu u dovođenju defanzivca.

Na opšte iznenađenje, Milan je počeo pregovore sa Martinom Caceresom!

Urugvajac je slobodan igrač otkako je na kraju prošle sezone napustio Juventus posle isteka ugovora. Dakle, više od pola godine ne igra fudbal. Ovih dana je bio u pregovorima sa brojnim klubovima. U Trabzonu nije prošao lekarske preglede, u West Hamu jeste ali je tražio prevelikih 100.000 funti nedeljno, dok se Fiorentina povukla u poslednji čas iz pregovora.

Sada je Milan ostao usamljen u želji da dovede urugvajskog defanzivca koji podjednako uspešno pokriva pozicije štopera i desnog beka.

Međutim, problem je Caceresovo zdravstveno stanje. Za sutra su u Milanu zakazani lekarski pregledi od kojih sve zavisi. Tek onda idu pregovori oko visine plate...

Caceres iza sebe ima jako tešku povredu pošto je pre godinu dana (4. februar) igrajući za Juventus pokidao Ahilovu tetivu i od tada nije igrao u takmičarskim mečevima. Ako Caceres prođe leaksrke preglede, mogao bi da potpiše ugovor do kraja sezone sa Rossonerima.

Urugvajac nije na zalasku karijere. Ima 29 godina i u Milanu bi mogao fudbalski da oživi. Juventus ga je 2012. platio Sevilli 8.000.000 evra i u njemu dobio značajano pojačanje. Jedan je od retkih koji je učestvovao u osvajanju svih pet Juventusovih uzastopnih titula. Pre Juventusa ga je Sevilja kupila od Barce koja ga je platila 16.500.000 evra Viljarealu za koji nije odigrao nijedan meč već je eksplodirao na pozajmiciu u Valladolidu. Međutim, Caceres se nije proslavio na Camp Nou, malo je igrao i za pet puta manju sumu je prodat Sevilli koja ga je oživela, da bi u Juventusu doživeo vrhunac karijere.

Sada je opet na novom početku... Milanu su neophodna pojačanja u odbrani posle alaramntne situacije sa povredama defanzivaca De Sciglia, Calabrie i Antenellija.

Sve zavisi od lekarskih pregleda...

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji