Lekarski pregledi od pet sati i 10 minuta! Prošli uspešno... Još detalj deli Milan od hitnog pojačanja

Poslednju utakmicu je odigrao 4. februara prošle godine.

Milan je korak bliže dovođenju neophodnog pojačanja u odbrani. Posle povreda De Sciglia, Calabrie i Antonellija, Rossoneri su bili u paničnoj potrazi za defanzivcem i našli su ga u Martinu Caceresu.

Juče su počeli pregovori Milana i urugvajskog defanzivca koji je slobodan igrač, a danas su uspešno okončani lekarki pregledi. I to prilično naporni. Caceres je pet sati i 10 minuta proveo na medicinskim testovima i uspešno ih prošao. Što je možda i ključni detalj u transferu jer je pre dve nedelje imao dogovoren dvogodišnji ugovor u Trabzonu ali nije uspeo da prođe lekarske preglede i posao je propao.

Iza Caceresa je dugačka pauza jer je bez kluba od letos kada mu je istekao ugovor sa Juventusom, a van terena je tačno godinu dana jer je 4. februara prošle godine pokudao Ahilovu tetivu i od tada nije odirgao ni minut takmičarskog fudbala. Zbog toga je postojala velika bojazan u Milanu da Caceres neće pokazati da je spreman da zaigra...

Međutim, posao još nije zaključen. Ostaje da Caceres i Milan postignu dogovor oko plate. Milan mu nudi ugovor na pet meseci, a Caceresu je nedavno propao transfer u West Ham baš zbog visokih finansijskih zahteva jer je tražio platu od 100.000 funti nedeljno. U Milanu nema šanse da dobije ni približnu sumu, ali isto tako je i njemu bitno da konačno negde zaigra.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji