Dobre ili loše vesti za Milan? Stiže 18.000.000 evra sa Vika

Rossoneri će dobiti finansijsku injekciju za prodaju Francuza, ali pitanje je da li bi im igrač sada značio.

Samo dve utakmice su bile dovoljne da se u Watfordu potpuno zaljube u Mbaye Nianga. Francuz je ispraćen iz Milana kao igrač od kojeg nema mnogo koristi, da bi u Watfordu za dve utakmice ostavio toliko dobar utisak da su već rešili da ga otkupe.

Podsetimo, Niang je otišao iz Milana u Wtford na pozajmicu (500.000 evra) do kraja ugovora s opcijom da ga Stršljenovi otkupe za 18.000.000 evra. Ili da se klauzula  o otkupu sama aktivira ako Nijang postigne osam golova.

Ipak, posle dve utakmice u Mazzarijevom timu, Niang je sve oduševio u klubu i lokalni mediji ističu da Watford neće čekati leto već da će uskoro uplatiti Milanu novac za otkup ugovora.

Niang je debitao za Watford samo nekoliko dana po dolasku, u prvoj postavi na gostujućoj pobedi protiv Arsenala. Potom je prethodnog vikenda odirgao i drugi meč i bio strelac u pobedi nad Burnley-om od 2:1.

Očigledno je to bilo dovoljno da u Watfordu prelome da ga otkupe…

Milanu će svakako dobro doći 18.000.000 ali s obzirom kakve su rezultate Rossoneri beležili na početku sezone sa Niangom i kakve otkako on ne igra, čini se da im je Francuz ipak značio na terenu.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji