Gallianijev plan - Navijati za Juve 36 puta u sezoni!

I to ne zbog toga što je dok nije upoznao Berlusconija bio veliki navijač "Bianconera", već jedne sasvim druge stvari.

Milan je u nevolji. Dve utakmice, jedan bod, ne samo da su ih udaljile od ionako nerealnih snova o tituli, već je sada jasno da su ohrabrili konkurente.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da bi Roma i pored poraza u Torinu mogla, s obzirom na igrački kadar da računa na drugo mesto, ostaje pozicija koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Milan je promašio sve! Atalanta izdržala oluju Rossonera

Milan je trenutno tu, ali ako Lazio i Napoli pobede danas, odnosno sutra, pašće na peto mesto.

Od pojačanja nema ništa.

"Uradićemo malo, ili ništa", priznao je Galliani jer nema novca, a Kinezi neće preuzeti klub dok se ne završi prelazni rok.

Ekipu čeka Superkup u Dohi protiv Juventusa, realno, iako Milan smatra da je to utakmica godine, čini se da je u ovom trenutku to nebitno, januarski prelazni rok je mnogo važnija stvar.

Bacca neće biti prodat, ostaje u klubu, ako je verovati Gallianiju, što znači da novca za transfere nema.

Galliani ima plan?

"Navijaću za Juve 36 puta od 38 utakmica", našalio se glavni operativac Milana.

To znači da Juventus pobeđuje konkurente i tako olakša posao Milanu.

Sa druge strane, Montella je nezadovoljan jer je jasno da tim nema rešenja u veznom redu, Bertolacci je promašaj, kada Suso nema dan, a Španac je pao u formi, nema ni potrebne kreativnosti, Milan je juče stihijski napadao, ali nije bila vidljiva razlika u odnosu na Atalantu koja je ipak tim za sredinu tabele.

Plan B ako ne dođu Kinezi: Berlusconi sa 100.000.000 evra i četiri pojačanja gradi Italo-Milan iz snova!

I to su problemi koji more "Rossonere", jednostavno, i kada su bili drugi na tabeli, pričali smo isto, ovo je lou-kost tim koji nema kvalitet. A nema ni novca, pa je jasno da će u slučaju da se ne desi neko čudo nastaviti da tonu na tabeli.

(Sportske.net)
Noviji Stariji