"Rossoneri" ne odustaju od Argentinca!

Galliani je pokušao da ga dovede u nekoliko poslednjih prelaznih rokova, uvek je nedostajalo novca, sada su stvari na "San Siru" drugačije.

Sportski direktor Milana Adriano Galliani je ovog leta pokušavao da pronađe zajednički jezik sa Viljarealom ali mu nije pošlo za rukom.

Kako nije bilo novca da se ispune uslovi "Žute podmornice", pokušao je da ga dovede na pozajmicu sa pravom otkupa, no Španci nisu hteli ni da čuju.

Tako je Musacchio ostao na "El Madrigalu", dok je Milan ostao praznih šaka.

Sve bi moglo da se promeni u januaru, kako je Milan spreman za "šoping" na zimu, Musacchio bi mogao da promeni sredinu.

Veruje se da ga u redovima Villareala vrednuji između 25 i 30 miliona evra, njegov dolazak bi bio vrlo bitan za klub sa "San Sira", kako su na pozicijma štopera jedini pouzdani Paletta i Romagnoli. Zapata se tek vratio iz povrede, dok mladi Gustavo Gomez još mora da se adaptira.

Ambicije kluba su jasne, mesto na tabeli koje će ih vratiti u Ligu Šampiona je krajnji cilj, nema sumnje da bi sa štoperom kakav je Musacchio te šanse izgledale daleko bolje.

Ukoliko 'pak ne uspeju da ga se domognu, alternative su Benficin Lindelof, kao i centralni bek Sao Paola, Rodrigo Caio.

Šveđanin iz redova lisabonskih "Orlova" ima klauzulu od 30 miliona evra, dok će za Caia imati konkurenciju u Zenitu iz Sakt Petersburga.

(Sportske.net) 
Noviji Stariji