ZVANIČNO: Milan doveo „osmicu“ iz Chelsea

Rossoneri konačno kompletirali transfer Hrvata.

Vangioni, Lapadula, Gomez, Sosa i danas Pašalić. Tako izgleda spisak Milanovih realizovanih transfera u ovom prelaznom roku. Peto pojačanje slavnih Rossonera je danas i zvanično postao Mario Pašalić koji je došao na pozajmicu iz Chelsea.

Posle dvodnevnih lekarskih pregleda i sumnji u njegovo zdravstveno stanje (povređen od februara), Hrvat je ipak prošao poslednju prepreku za transfer i obukao dres Milana.

Mršav prelazni rok i dovođenje pojačanja ispod klupskog renomea su surova realnost sedmostrukog prvaka Evrope. Do pre nekoliko godina, Pašalić svakako ne bi bio kalibar igrača za Milan. Ali standradi su odavno spušteni, Milan se zadovoljava mrvicama sa fudbalske pijace. Pašalić dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Chelsea koji ga je pre dve godine kupio kao talentovanog tinejdžera iz splitskog Hajduka.

Naravno, mladi Hrvat nije dobio šansu u Chelseau i igrao je na pozajmicama u Elceu i Monacu gde je prošle sezone imao nekoliko dobrih izdanja do povrede leđa.

„Osećam se sjajno. Brat mi je veliki navijač Milan i mnogo je ponosan na mene. Što se moje pozicije tiče, klasična sam „osmica“, ali mogu da igram na svim pozicijama u veznom redu i igraću gde trener kaže“, rekao je Pašalić na promociji.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji