Niang ne želi da ide iz Milana

Fudbaler Milana M'Baye Niang rekao je danas da nema namjeru da odlazi iz kluba u ovom prelaznom roku, iako ga mediji povezuju sa šampionom Engleske Leicesterom, ali i drugim klubovima iz Premijer lige.

„Nikada nisam pričao o tržištu i transferima i nikada nisam pomišljao na odlazak. Ja sam igrač Milana. Srećan sam ovdje i ostaću ovdje. Želim da budem važan dio ovog tima”, rekao je francuski fudbaler za „Gazzettu dello sport”.

Nijang je od dolaska u Milan bio na pozajmicama u Montpellieru i Genoi, ali je prošle sezone igrao dobro i rekao je da je ispunio svoj cilj. U junu je bio na meti kritika kada je snimio sebe kako skače sa krova kuće u bazen.

Milan ima ultra ludog fudbalera, a ne mislimo na Balotellija! (VIDEO)

On je, međutim, bio u prvom timu u pobjedi Milana nad Bordeauxom od 2:1 u prijateljskom meču i rekao je da želi da radi sa novim trenerom Vincenzom Montellom.

„Od prvog dana priprema sam razgovarao sa trenerom i sada znam šta treba da radim da bih postao šampion. Slušaću trenera. Moram da budem dobar i na terenu i van njega. Znam u čemu sam griješio i to neću ponavljati”, rekao je 21-godišnji napadač.

Mediji su u januaru pisali da je Leicester nudio oko 20 miliona eura za Nianga, dok se u proteklih mjesec pisalo da ga traže i Everton i West Ham.

(Vijesti.me)
Noviji Stariji