Ko su mete Milana u letnjem prelaznom roku?

Jedan od glavnih ciljeva uprave Milana za ovaj letnji prelazni rok je dovođenje fudbalera Villareala, Matea Musacchia.

Štoper "Žute podmornice" je prioritet Rossonera ovog leta. Milan je spreman iskeširati 25.000.000 evra i pojačati odbranu Argentincem, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih defanzivaca u Primeri.

Pored pojačanja u zadnjoj liniji, Milan radi na dovođenju igrača na sredini terena, i u napadu.

Milan je dogovorio transfer Piotra Zielinskog iz Udinesea, čeka se još pristanak igrača. Za njega je već rezervisan broj 15.

Na meti Rossonera je i Jose Sosa iz Besiktasa, ali je ponuda teška 4.000.000 evra odbijena od strane Turaka, te se Milan okreće drugim rešenjima. Kao alternativa nameće se Clement Grenier iz Olympique Lyonaisa, koji ima slične karakteristike kao Sosa. Plejmejkera Lyona želi još Torino.

Kako prenose italijanski mediji, Vincenzo Montella želi u napadu Romelua Lukakua iz Evertona. Milan će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede jednog od najboljih napadača u Premijer ligi, a Galliani će pokušati da iskoristi odlične odnose sa napadačevim agentom Minom Raiolom.

Alternativa za Romelua Lukakua je Leonardo Pavoletti, napadač Genoe.

Podsetimo, u Milan su ovog leta stigli napadač Gianluca Lapadula iz Pescare za 10.000.00 evra, te levi bek Leonel Vangioni iz River Plate, koji je došao kao slobodan igrač.

(ACMilanBalkan)
Noviji Stariji