Milan prodaje Baccu i Adriana za 38.000.000 evra, počinju pregovori za Vidala

Rossoneri će opet napraviti velike promene u timu...

Milan je prošlog leta optimistično najavio veliku rekonstrukciju i bombastičan prelazni rok, a rezultat je bio još gori nego prethodne sezone. Rossoneri su uložili skoro 100.000.000 evra u pojačanja i nisu pokazali nikakav napredak. Kupovine Bacce, Luiz Adriana, Bertolaccija i Romagnolija se nisu pokazale posebno isplativima.

Sada je vreme za novu rekonstrukciju. Iako i dalje traju pregovori Berlusconija i kineskog konzorcijuma o preuzimanju kluba, prelazni rok mora da se radi i Milan već vuče određene poteze. Sve je izvesnije da će ovog leta San Siro napustiti najbolji igrač i strelac Carlos Bacca, ali i Brazilac Luiz Adriano koji je debelo podbacio.

Prva ponuda na adresu Rosonera je već stigla: Vest Ham nudi 20.000.000 evra za Kolumbijca. Međutim, Milan traži više. Minimum 27.000.000 evra za jedinu svetlu tačku iz prethodne sezone. Da podsetimo, prošlog leta su ga platili 30.000.000 evra Sevilli.

“Carlos je već član velikog kluba, ali moramo da znamo Milanove planove kako bi doneli konačnu odluku”, rekao je Baccin menadžer Sergio Barilla i između redova najavio transfer.

Što se tiče Adriana, i njemu je cena pala. Milan za njega traži 11.000.000 evra što je tri miliona manje od onoga koliko su letos platili Shakhtoru za brazilskog napadača.

Iako su odlasci sa San Sira trenutno u fokusu, Milan je poečo da preduzima i konkretne korake što se tiče dolazaka. Katalonski mediji javljaju da će uskoro početi pregovori sa Barcelonom oko kupovine desnog beka Alexa Vidala koji se nije snašao u debitantskoj sezoni u Barceloni. Za desnog beka Katalonaca se interesuje i Milanov gradski rival Inter.

(Mozzartsport.com.)
Noviji Stariji