Gotovo je! Berlusconi i Galliani tri sata pregovarali sa Brocchijem - Mihajlović je praktično bivši...

Pre nešto više od dve nedelje, gazda Rossonera obećao je srpskom treneru da će ga ostaviti na klupi do finala Kupa Italije sa Juventusom, ali je potom usledila serija očajnih rezultata i više nije bilo stpljenja.

Siniši Mihajloviću su definitivno spakovani koferi u Milanu. Srpski trener je izgleda stigao do svoje poslednje stanice, a naredna ga definitivno vodi sa klupe Rossonera.

Kako piše ugledna italijanska Gazzetta dello Sport, gazda Rossonera Silvio Berlusconi rešio je da ubrza proces odlaska aktuelnog šefa struke, pa je u ponedeljak u Milanu bio na večeri sa izvršnim direktorom Adrianom Gallianijem i trenerom mladog tima Cristianom Brocchijem, a pregovori su trajali čitava tri sata i završeni su kasno sinoć u 23.20.

Pre nešto više od dve nedelje, Berlusconi je obećao Mihajloviću da će ga ostaviti na klupi do finala Kupa Italije sa Juventusom, ali je potom usledila serija očajnih rezultata i prvi čovek kluba više nije imao stpljenja.

Dolazak Brocchija na klupu Rossonera pominjao se još prošle godine, kada je trener bio Pippo Inzaghi, ali je nakon njegovog odlaska pala odluka na bivšeg selektora Srbije.

Milan se nakon 32. kola italijanske Serije A nalazi na razočaravajućoj šestoj poziciji.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji