BURNO U MILANU: Slavni klub posrće, više hiljada navijača apeluje - Vratite Mihu!

Otkako je Siniša Mihajlović napustio klupu Milana njegov naslednik Cristian Brocchi nije se proslavio. Remi protiv Carpia (0:0) i poraz od Verone (2:1) doveli su situaciju u taboru Rossonera do usijanja.

Kako je javila "Gazzetta dello sport", čelni ljudi Milana Silvio Berlusconi i Adriano Galliani dugo su razgovarali telefonom posle novog neuspeha. Ipak, i pored pojedinih nagađanja na internetu da je cilj razgovora bio povratak "Mihe", koji još uvek ima važeći ugovor sa Milanom do 2017, do njegovog novog preuzimanja ekipe neće doći, javlja "Gazzetta".

Navijači Milana ne haju mnogo za informacije ovog čuvenog lista o razgovoru Berlusconija i Gallianija. Kada su upitani koja su najbolja rešenja za posrnule Rossonere, kojima šest bodova nedostaje do pete pozicije, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, čak 63% njih se izjasnilo stavom "Vratite Mihajlovića!".

U onlajn anketi u kojoj je posle poraza od Verone učestvovalo skoro 10.000 navijača, njih 1.485 smatra da treba pronaći novo rešenje, za ostanak Cristiana Brocchija glasalo je 1.897, dok je za povratak Mihajlovića glasalo njih 5.827.

(Blic.rs)
Noviji Stariji