Miha se predao: Sa ovakvim timom nije moguće uraditi više! Ibra napušta PSG, vraća se u Italiju

Sportska štampa u Italiji nagađa gde bi mogao da nastavi karijeru Zlatan Ibrahimović uz indikaciju da bi najverovatnija destinacija mogao da bude Milano, više Milan nego Inter.

„Sinišina predaja“, sa tim naslovom otvara današnje izdanje Gazzetta. Pored fotografije zabrinutog Mihajlovića u podnaslovu se prenose reči srpskog stručnjaka: "Sa ovakvim timom nije moguće uraditi više".

Mihajlović i Milan su kasnije demantovali da je on izgovorio te reči, ali kolege iz Mediaseta (takođe, kao i Milan u vlasništvu Silivia Berlusconija) potvrdile su verodostojnost izjave koju su oni preneli. Milanski dnevnik podseća da je srpski trener u prethodnoj sezoni imao isti broj bodova, 48, sa Sampdoriom posle 29 kola i da je na kraju završio prvenstvo sa četiri boda više od Milana.

U redakcijskom komentaru pod naslovom „Bili jednom senatori“ se kaže da aktuelni igrači Milana sa dugogodišnim stažom u crveno-crnom dresu nemaju ni izbliza autoritet koji su imali nekadašnji „senatori“, kao Maldini, Nesta, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Inzaghi  koji su osvojili Ligu šampiona 2007. godine i da samim tim težina njihovih reči nema željeni efekat.

„PSG šampion osam kola pre kraja ali Ibra drži u strahu Parižane: Ostajem? Za sada ne“, citira se izjava Ibrahimovića posle osvojene titule dok se u tekstu na unutrašnjim stranama kaže da bi Zlatan verovatno najviše voleo da poslednji meč u dresu PSG odigra u Milanu (finale Lige šampiona se igra na San Siru) i da ostane u njemu.

„Bajkoviti Ibrahimović: 13 scudetta u 15 sezona“, ističe se svojevrstan podvig Ibrahimovića koji je osvajao šampionske titule u Holandiji, Italiji, Španiji i Francuskoj. Ni Corriere-u nije promakla izjava Ibrahimovića da neće ostati u Parizu i, za razliku od Gazzette, nema sumnji da je sledeća Ibrina destinacija Italija.

„Ko će ga uzeti?“, pita se list uz nagoveštaj da će to biti Milan pošto Ibrahimovićeva supruga želi da se vrati u glavni grad Lombardije i da tu ostanu i po završetku Zlatanove karijere.

U dnu strane torinski Tuttosport se takođe bavi Milanom.

„Jedan bod i polemike. Milan se raspolutio“, piše list da je očajna predstava Rossonera na Bentegodiju imala i kolateralni negativan efekat jer je proizvela raskol u svlačionici Milana.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji