Dejo Genije kritikuje: Zašto je Milan vratio Balotellija?!

Legendarni fudbaler Milana Dejan Savićević otvoreno je postavio pitanje - zbog čega su čelnici ''Rossonera'' odlučili da vrate Maria Balotellija.

Balotelli i u drugom svom mandatu u Milanu igra ispod svog nivoa, a između toga je podbracio i u Liverpoolu. Večiti talenat koji zbog problema na mentalnom planu nije uspeo da iskoristi svoj potencijal i dalje ne može da opravda sav novac uložen u njega tokom karijere.

''Iskreno, nije mi jasno zbog čega je Milan odlučio da ga vrati prošlog leta. To je odluka kluba koju nikako ne mogu da shvatim. Pritom, ne dovodim u pitanje da li je Balotelli dobar napadač ili ne, već više brinem zbog njegovog ponašanja i kakav je kao čovek'', rekao je Savićević i nastavio:

''Milan je verovao da može da ga promeni. Priznajem da sam od velikog kluba kao što je Milan očekivao da učini mudriji potez i da bude oprezan u donošenju takve rizične odluke'', istakao je Savićević.

Genije je takođe uporedio tim Milana sa Juventusom i Napolijem.

''Juve je najjači, ima kontinuitet, 15 pobeda u nizu. Napoli je sa Sarrijem dobio odličnog trenera, ali je izgubio bodove gde nije smeo. Mihajlović je uradio sve što je mogao, izvukao je maksimum iz svoje ekipe koja ne može da parira Juventusu i Napoliju. Allegri ima mnogo šampiona u timu, a Sarri tri ili četiri igrača koji mogu da naprave razliku. A koliko ih ima Mihajlović? On je odličan trener i najbolji za Milan u ovom trenutku. Boriće se do kraja za Ligu šampiona'', zaključio je Savićević.

(Sportske.net)
Noviji Stariji