Mihajlović vraća Balotellija u Liverpool

Sve su veći izgledi da nijedan ozbiljniji klub ne može da plati nemarnost Maria Balotellija. Možda on sledeći ide u Kinu?

Da može to da učini, Mihajlović bi se već danas "izljubio" sa Balotellijem i vratio ga Kloppu u Liverpool.

Ali, ne može...

Fudbalski klub Milan namerava da napadača Maria Balotellija vrati u Liverpool, preneli su italijanski mediji, a sve po želji srpskog trenera Siniše Mihajlovića koji nije bio zadovoljan učinkom Balotellija na poslednjoj utakmici protiv Genoe.

Tokom tog meča on je često vikao na Balotellija i kritikovao ga zbog načina na koji je pristupio meču, a u ostalom u tom maniru se "Super Mario" ponašao i tokom čitave sezone, mada je veći deo nje propustio zbog povrede.

Prema navodima "Gazzette dello Sport", Balotelli je sada Mihajloviću poslednja opcija za napadača, čak je iza i Jeremy Meneza koji je se nedavno vratio na teren posle duge pauze zbog povrede.

Balotelli se krajem avgusta prošle godine iz Liverpoola vratio u Milan na pozajmicu, ali nije ostvario značajniji učinak. On je ove sezone u Seriji A postigao samo jedan gol, pa s obzirom na to da ga nijedan ozbiljniji evropski klub ne želi, i ne može da plati za njegovu "nemarnost", možda je on sledeći koji će krenuti put Kine?

(Mondo.rs)
Noviji Stariji