Berlusconijev izliv moći u mozak: Mihajlović još nikoga nije ubedio, Balotelli je Italijan, iako je previše osunčan

Gazda Milana "briljirao" tokom govora na obeležavanju 30 godina svoje vlasti u klubu.

Silvio Berlusconi u subotu je zaokružio tri decenije vlasti u Fudbalskom klubu Milan, a prilikom obeležavanja tog jubileja, koji se, uzgred, poklopio sa rođendanom Siniše Mihajlovića, jedan od najmoćnijih ljudi Italije govorio je o onome šta očekuje od srpskog trenera.

Mihajloviću 100.000.000 evra za pojačanja

Lestvicu je postavio visoko. Baš visoko ispred srpskog trenera.

"Šta bi Mihajlović trebalo da uradi da bi me ubedio? Da pobedi sve utakmice do kraja sezone. Ako to uspe, tek onda će me ubediti da nismo pogrešili kad smo ga angažovali", poručio je Berlusconi.

Gazda “Rossonera” ni za rođendan nije bio popustljiv prema Srbinu.

"Mihajlović sada mora da ubedi navijače Milana, klub i mene. Postoji samo jedan put da to svima pokaže, a to je da pobedi svaku utakmicu do kraja".

Milan je u nizu od sedam mečeva bez poraza, uhvatio je priključak sa timovima koji se bore za Ligu šampiona, ali ispred sebe u ponedeljak ima najveći izazov u ovom delu sezone – gostovanje Napoliju.

A, šta tek reći za Berlusconijevu izjavu o Balotelliju sa rasističkom opaskom, zbog koje će se sigurno naći na udaru kritika.

"Moj san je da jednog dana Milan bude sastavljen samo od italijanskih igrača. Na dobrom smo putu jer imamo mnogo mladih talenata u ovom trenutku, uključujuči i Balotellija. Jeste da se previše sunčao, ali je ipak Italijan", bez dlake na jeziku je izjavio moćni gazda višestrukog prvaka Evrope.

(Telegraf.rs)
Noviji Stariji