Siniša je NEUNIŠTIV

Srpski stručnjak je još jednom uspeo da izbegne otkaz u Milanu.

"Hvala predsedniku Berlusconiju što veruje u mene", poručio nekadašnji selektor Srbije.

Sa osmehom na licu pojavio se Siniša Mihajlović pred novinarima posle pobede nad Fiorentinom (2:0, VIDEO). Baš kao čuvena replika iz filma “Ko to tamo peva”, vezana za Batu Stojkovića: “Ovaj čovek je neuništiv” i srpski stručnjak je ko zna koji put uspeo da preživi ultimatum koji je pred njega postavio gazda kluba Silvio Berlusconi.

Navodno je sve bilo dogovoreno da posle novog kiksa kormilo preuzme iskusni Marcello Lippi, ali Milan je u nedelju pobedio, a Mihajlović šutiranjem flašice proslavio pobedu koja život znači.

"Imao sam toliko poslednjih šansi da sam se zabrojao. Zadovoljan sam igrom, naporno smo radili i zaslužili pobedu. Fiorentina je je postigla gol u svakoj utakmici Serije A ove sezone, osim nama. Hvala momcima što su komplikovanu nedelju završili na savršen način", rekao je Mihajlović.

 24 meča vodio je Mihajlović kao trener Milana, 54 odsto pobeda sa Milanom je ostvario

Predsednik Milana Silvio Berlusconi je javno istakao da veruje u Mihajlovića, zbog čega mu se srpski stručnjak zahvalio.

"Velikog predsednika ne čine samo trofeji u kabinetu, već pre svega biranje pravog trenutka kada će šta da kaže. On nam je dao mir i samopouzdanje, to nam je omogućilo da bolje radimo. Nadam se da ćemo se u drugom delu sezoni osvetiti svim timovima, posebno zbog toga što ćemo većinu mečeva igrati na svom terenu ", istakao je bivši selektor Srbije.

 Svi ultimatumi Mihajloviću
 7. oktobar 2015: Posle poraza od Napolija 4:0, dat mu je rok da do Božića popravi igru i rezultate
 19. oktobar 2015: Posle remija sa Torinom 1:1, dat mu je uslov da u naredne dve utakmice pobedi
 6. januar 2016: Poraz od Bologne doveo ga pred otkaz ukoliko izgubi od Rome u sledećoj utakmici
 15. januar 2016: Mihajloviću poručeno da ako ne pobedi Fiorentinu, na kormilo dolazi Marcello Lippi

Mačka ima devet života, a Mihajlović najmanje toliko. I još verovatno neki, jer će nastaviti da traje na klupi Milana. Makar do naredne prilike…

(Sport.rs)
Noviji Stariji