NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (20. januar): Adrianu propao transfer u Kinu, ostaje u Milanu, Fellaini - (ne)moguća misija Rossonera, El Shaarawy mora da traži novi klub

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:01 – EL SHAARAWY IDE, PITANJE JE SAMO GDE

Pošto je Luizu Adrianu propao transfer i vratio se u Milan, Stephan El Shaarawy će sigurno napustiti Rossonere, to je za italijanske medije potvrdio Adriano Galliani.

18:09 – BERLUSCONI PRODAJE 48 POSTO AKCIJA KLUBA

Čini se da su pregovori pri kraju. Opširnije OVDE.

17:27 – EL SHAARAWY ČEKA NA GERVINHA

Kad već spomenusmo napadača Milana da kažemo da on čeka da napadač Rome Gervinho kompletira transfer u kineski Jiangsu za 13.000.000 evra, a dobijen novac od transfera rimski klub će iskoristiti upravo za kupovinu El Shaarawy-a.

15:57 – DORTMUND ODUSTAO OD FARAONA

Izvori iz Nemačke otkrivaju da je Borussia Dortmund praktično odustala od Stephana El Shaarawy-a jer Milan traži prevelikih 20.000.000 evra. Sada samo Roma ostaje u trci za Faraona... Ali čeka se novac od Gervinha.

13:23 – LOPEZ TRAŽI OGROMNU PLATU

Tek što se pojavila mogućnost da Diego Lopez pojača Besiktas, već je i propala. Španac je Turcima tražio ogromnih 5.000.000 evra po sezoni.

13:19 – FELLAINI NEREALNA ŽELJA ROSSONERA

I dalje se šuška o interesu Milana za Marouana Fellainija. Međutim, United traži 25.000.000 evra za Belgijanca, a posle fijska sa neuspelim transferom Luiza Adriana u Kinu, teško da će Rossoneri da izdvoje toliki novac.

12:34 – BESIKTAS ŽELI GOLMANA MILANA

Besiktas je poslednji u nizu zainetersovanih klubova za Milanovog golmana Diega Lopeza. Španac je prekobrojan na San Siru, a žele ga klubovi poput Malage i Celte. Sada je u trci i Besiktas koji muku muči sa pozicijom golmana.

12:32 – NAJNOVIJE: PROPAO TRANSFER ADRIANA U KINU!

Propao je transfer Luiz Adriana iz Milana u Kinu i on se već vratio u Italiju. Opširnije OVDE.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji