NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (28. januar): Pato se na leto vraća u Milan, Nocerino sve bliže odlasku u MLS ligu, Leicester nudi 16.000.000 za Nianga!

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

23:59 – LEICESTER POSLAO PONUDU ZA NAPADAČA MILANA! 

Rossoneri pred teškim ispitom! Leicester je poslao zvaničnu ponudu za Nianga u iznosu od 16.000.000 evra! Odgovor Rossonera ćemo saznati sutra...

23:52 – LEICESTER ŽELI MLADOG FRANCUZA

Leicester je zainteresovan za Nianga, a prvi kontakti su već uspostavljeni. Očekuje se da će Englezi sve učiniti da u naredna četiri dana dovedu Francuza, koji ne briljira u Milanu ove sezone.

23:40 – KAKA ZOVE NOCERINA U ORLANDO

D. C. United je ponudio Antoniu Nocerinu dvogodišnji ugovor i on je spreman prihvatiti njihovu ponudu. Dakle, vezista Rossonera je sve bliže odlasku u MLS ligu. Njega je zvao i Ricardo Kaka da mu se pridruži u Orlandu, prenosi Sky Sport.

20:37 – PATO SE VRAĆA U MILAN? 

Nema nikakvih vesti, a onda prava bomba. Pato će nakon isteka pozajmice u Chelseu preći u Milan. Opširnije OVDE

09:53 – D.C. UNITED ZOVE NOCERINA

Američki D.C. United želi Nocerina i čelnici tog kluba će danas obaviti sastanak sa Milanom kako bi dogovorili eventualni transfer veziste.

09:50 – ODBIJENI! VANGIONI NE DOLAZI U MILAN OVE ZIME

River Plata je odbila ponudu Milana od 400.000 evra za levog beka Leonela Vangionia, javlja Sky Sport. On će najverovatnije postati igrač Milana tek na leto.

09:49 – DE JONG SE SELI U AMERIKU?

Holandski internacionalac iz redova Milana uskoro bi mogao da se pridruži Ashley Colu koji je u sredu realizovao transfer u LA Galaxy. Opširnije OVDE.

(ACMilanBalkan) 
Noviji Stariji