Tomović ulazi u trampu Milana i Fiorentine

Srpski defanzivac bi mogao da završi kod Siniše Mihajlovića...

Rejting Nenada Tomovića u Italiji je ozbiljno porastao. Srpski reprezentativac je već godinama standardan u Fiorentini, a sjajne igre kluba iz Firence ove sezone su podigle i cenu Kragujevčaninu.

Nedavno se Juventus pominjao kao zainteresovan klub za Tomovića s obzirom na situaciju sa Caseresom i Lichtsteiner, a sada se Milan dovodi u vezu sa srpskim reprezentativcem. Rossoneri su i ranije u nekoliko navrata snimali situaciju oko Tomovića i raspitivali se za uslove pod kojim bi mogli da ga dovedu. Sada su ozbiljno zagrizli i spremni su da Violi ponude trampu po kojoj bi Tomović došao na San Siru dok bi u suprotnom pravcu krenuo kolumbijski štoper Cristian Zapata.

S obzirom koliko je Zapata očajan i koliko je Tomović postao bitan za Violu, teško da će Ljubičasti prihvatiti da ih Rossoneri ovako pređu. Milan ima ogromne probleme u odbrani, a Tomović bi za trenera Mihajlovića bio ozbiljno pojačanje s obzirom da može da igra na više pozivcija i da u timu Rossonera ne blistaju ni desni bekovi Abate i De Sciglio.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji