Možda je ipak bilo do Rodgersa? Balotellijevo remek delo posle samo tri minuta u dresu Milana! (VIDEO)

Da ne pominjemo da je asistirao za drugi gol Rossonera...

Italija već danima bruji. Novine su pune naslova: “Ovo je poslednja šansa!“. Stručnjaci analiziraju, saigrači komentarišu, selektor Antonio Conte takođe. Jedna od prvih tema na Čizmi početkom septembra je upravo pitanje: Da li je Mario Balotelli već sa 25 godina bivši fudbaler?

"Iskreno, ne znam. Na njemu je", nemoćno sleže ramenima Conte, dok prekaljeni as Buffon u istom tonu dodaje...

"Uvek ista priča oko Maria. Znamo koliki je potencijal, znamo šta može. Sad mu je već 25 godina, a u tom dobu svako je dovoljno zreo da odluči šta želi da bude i gde želi da bude. On mora da preseče".

Balotelli kao da je čuo te reči. Uostalom nije ni on idiot iako se žuta štampa svojski trudi da ga takvim predstavi. Možda mu se to i smučilo. Izgleda da je Mario Balotelli konačno rešio da radi ono što najbolje zna da radi – da igra fudbal. A Milan je idealna sredina za njega. I zato što Balotelli ni dok je igrao za Inter nije krio da je fan Rossonera. I zato što je dobro poznato da u Milanu i te kako umeju sa igračima. Liverpool je pak poslednjih godina postao poznat po tome što "jede" igrače.

Čim je Balotelli otišao sa kultnog, ali poslednjih godina maltene ukletog Anfielda stigao je i prvi gol posle sedmomesečnog posta. I to kakav! Matematički precizna lopta iz prve sa nekih 20 metara. Posle samo tri minuta u crveno-crnom dresu! Istina, jeste protivnik trećeligaš Mantova, ali bez obzira. Da ne zaboravimo i da je Balotelli do kraja prvog poluvremena asistirao i za drugi gol Milana koji je postigao Andrea Poli.



Milan je dobio ovu utakmicu, iako je u 27. minutu utakmice gubio sa 2:1. Rossoneri su golom Polija do kraja prvog poluvremena i Adriana sa bele tačke na polovini drugog dela, uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji