Milan se kockao, ali opet pobedio!

Druga uzastopna pobeda Mihajlovićevog tima u Seriji A. U premijernom susretu petog kola, ''Rossoneri'' slavili u Udinama, posle mnogo bolje igre u prvom poluvremenu.

Dva lica prikazala je večeras ekipa Milana na gostovanju u Udinama, ali je ipak ostvarila cilj - osvojena su sva tri boda, Udinese je savladan sa 3:2.

Ključni period igre za pobedu Milana večeras bilo je prvih 45 minuta, kada su Mihajlovićevi puleni stekli čak tri gola prednosti.

Sve je počelo lepim golom Maria Balotellija već u petom minutu iz slobodnog udarca, da bi samo pet minuta kasnije, i Bonaventura savladao Karnezisa, za vođstvo od 2:0.

Isti igrač je u finišu prvog poluvremena asistirao Cristianu Zapati sa vođstvo od 3:0 i činilo se da domaćin u nastavku nema šta da traži.

Međutim, kao da je Mihajlović u drugom poluvremenu izveo neki drugi tim, Milan u tom periodu igre nije uspeo da stvori više nijednu ozbiljniju priliku, a na drugoj strani nadu Udineseu u preokret vratio je Badu, pogotkom u 51. minutu za 3:1.

Sedam minuta kasnije, novi šok za Milan, konfuziju u odbrani gostiju iskoristili su Thereau u ulozi asistenta i strelac Duvan Zapata, koji smanjuje na 3:2.

Više od pola sata imali su fudbaleri Udinesea da stignu i do trećeg gola, ali izuzev par pokušaja u finišu meča, nisu imali ozbiljnijih prilika pred golom Lopeza.

Milan je sačuvao prednost i upisao treću prvenstvenu pobedu, a ''Zebretama'' je ovo bio četvrti uzastopni neuspeh. Ostali su pri dnu tabele, sa samo tri osvojena boda.

(Sportske. net) 

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji