Balotelli: Defanzivci Udinesea su me provocirali!

Fudbaler Milana poručuje da on nije problematičan kao što ga javnost doživljava...

Strelac za Milan u pobedi nad Udineseom (3:2), Mario Balotelli, rekao je posle meča da zajedno sa svojim saigračima čini grupu boraca.

"Poveli smo 3:0, i onda izgubili koncentraciju. Nismo smeli da dozvolimo da na kraju bude 3:2. Mi smo borci i treba da se borimo do kraja, da bismo kući doneli važnu pobedu. Primili smo dva glupa gola, ali smo se borili i zato čestitam mojim saigračima", rekao je Balotelli nakon meča.

On je istakao da je bio na meti provokacija.

"Stavljam se u službu tima, kao i uvek što radim. Bila je ovo teška utakmica za mene, jer sam znao da će pokušavati da me provociraju. Dobio sam žuti karton koji je mogao dami upropasti veče, ali sam ipak zadovoljan svojim izdanjem večeras. Svačega sam se naslušao prethodnih godina u Italiji i Engleskoj, ali nisam reagovao.  Potpuno sam drugačćija osoba od onoga kako me opisuje javnost", rekao je Italijan.

U finišu meča, fudbaleri Udinesea su dosta negodovali kod sudije, a nakon što je meč završen, neki od njih su prilazili Italijanu i nešto mu govorili.

"Defanzivci su me provocirali. Ili će dobiti žuti karton ili moju nogu, ali do lopte neće stići", zaključio je Balotelli.

(Telegraf. rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji