Mihajlović: Ako odigramo dobro kao protiv Intera, dobićemo Palermo

Trener Milana Siniša Mihajlović želi da njegovi igrači ponove igru sa derbija protiv Intera i u predstojećem meču sa Palermom, koji se igra u subotu na San Siru.

"Palermo je dobar tim, moraćemo da odigramo kao protiv Intera kako bi pobedili. Sve dok nastavimo da igramo dobro kao i do sada, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu".

"Kada igrate u Milanu pritisak je tu sve vreme, tako će ostati i do kraja sezone. Sada treba da budemo smireni i da igramo svoju igru i rezultat će doći. A kada dođe, to će nas samo više motivisati", kazao je Srbin.

Bivši selektor Srbije istakao je da Honda mora da poradi na svojoj igri pošto bi lako mogao da bude zamenjen u startnoj postavi.

"Honda je veliki profesionalac, ali moraće da pruži više nego do sada. Imamo dosta igrača koji mogu zauzeti mesto plejmejkera, poput Bonaventure i Susa".

Mihajlović je najavio da će se dugo povređeni Jeremy Menez uskoro priključiti ostatku ekipe na treninzima.

"Što se Meneza tiče, on je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača Milana, ali njegovo odsustvo sigurno neću iskoristiti kao izgovor. Povrede su deo fudbala i nadam se da će se brzo oporaviti. On se oseća dobro i uskoro će nam se pridružiti na treninzima".

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji