Miha - Pesma protiv Intera i opklada sa "Manciom"! (VIDEO)

Jedan od najvećih gradskih derbija na svetu u nedelju, atmosfera dostiže usijanje, veliki prijatelji na različitim stranama.

Mihajlović je na prezentaciji ekipe obećao da će Milan biti dostojan derbija i da će učiniti sve da trijumfuje protiv gradskog rivala.

Sigurno će navijačima Milana prijati da čuju da je skandirao protiv bivšeg kluba Intera i to onu popularnu navijačku pesmu "Ko ne skače, taj je Interista".

Ipak, nema zle krvi, na drugoj strani je njegov prijatelj Roberto Mancini, a pala je i opklada. Mihajlović je pisao o izbeglicama, zahvalio se gradu Milanu na tome što čini da se kriza sa migrantima ublaži, a poručio je prijatelju da će, ko pobedi, dati donaciju.

O čemu se radi?

Naime, pobednik derbija će uplatiti donaciju u izabranu dobrotvornu organizaciju koja će kasnije sredstva proslediti za pomoć izbeglicama.

Što se same utakmice tiče, Miha je bio jasan.

"Ima par godina kako Milan nije Milan. Na početku smo, ali moramo mnogo bolje, uveren sam da ćemo pokazati pravo lice u derbiju".

Sa druge strane je Dejan Stanković koji je Milanu prepustio ulogu favorita jer su "Rossoneri" dobili dva prijateljska meča ovog leta.

Tim-menadžer i legenda Intera, kaže da će biti čudno videti Mihu na klupi gradskog rivala, zajedno su igrali za Inter. Ali, oni su se suočili već prošle godine, kada je Deki bio pomoćnik Stramacconiju u Udineseu, tada je Stanković isključen zbog protesta.

Evo i kako Mihajlović "navija"!



Novo poglavlje, kome će se pokloniti Madonnina, nedelja u 20:45.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji